Politieagent redt man in rolstoel van aankomende trein


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Hoewel niet altijd iedereen een goed beeld heeft van de politie. Zijn dit toch echt mensen waar we niet zonder kunnen.

Politieagenten zijn er om onze veiligheid te waarborgen en dat zie je ook weer in de volgend video. Op zulke momenten mogen we maar al te blij zijn dat er politieagenten zijn! politieagent-redt-man-in-rolstoel

Je ziet namelijk hoe een politieagent wel lucht krijgt van een vreselijke situatie. Ze ziet namelijk hoe een man vast zit in het spoor met zijn rolstoel.

Net op dat moment lijken de slagbomen naar beneden te gaan en lijkt er voor hem geen uitweg meer te zijn.

De grote trein komt steeds dichter en dichter bij en lijkt niet meer te kunnen afremmen. Op dat moment stopt zij de politie auto en trekt zij een sprintje naar de man toe en trekt hem uit de rolstoel.

Ze vallen beide op de grond, maar ze was precies op tijd, want de trein reed precies op dat moment langs! 

Dit voorval heeft allemaal plaatsgevonden op 12 augustus 2020 in Lodi, California. De 66-jarige man in kwestie heeft een blessure opgelopen aan zijn been en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

politieagent-redt-man-in-rolstoel-2

De politie zegt dat hij het voorval zal overleven, maar er zal wel een medische behandeling moeten plaatsvinden.

De beelden laten dit vreselijke voorval zien! Het is onwijs rot om naar te kijken en dit gun je natuurlijk helemaal niemand.

Beeld Autoriteit: PoliceActyivity | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts