De nieuwe Road Trip-app van Kevin Costner vertelt geschiedenisverhalen die precies zijn afgestemd op de plaatsen waar je doorheen rijdt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Bijna niets is leuker dan een innovatief idee. In de tijden waarin we nu leven moeten we nou eenmaal creatief zijn.

De concurrentie loopt hoog op en iedereen wil de beste zijn! Ook op het gebied van creëren van apps. In deze video zie je de introductie van de road trip-app. 

Doordat we nu in een periode leven, waarin op vakantie gaan wat moeilijker is, komt road tripping weer helemaal terug! Dit houdt in dat je lekker de auto instapt en je ziet wel wat de eindbestemming wordt.road-trip-app-2

Je gaat dus op vakantie met de auto. En de road trip-app maakt dat alleen nog maar leuker. Dit is een app, die je de geschiedenis vertelt over steden waarin je rijd.

Je kan deze app verschillende vragen stellen gedurende het rijden en dan zal je direct antwoord krijgen. Deze app is begin 2020 geïntroduceerd aan de consumenten wereld.  

Het is een leerzame app, die niet alleen voor plezier zorgt. De road trip-app bezorgt je een leuke tijd tijdens het rijden, maar is ook goed voor educatie.

De app zal binnen enkele maanden meer dan 10.000 verhalen aanbieden. En zal verkrijgbaar zijn voor zowels IOS als android.

road-trip-app

De app biedt je een gratis proefperiode aan, met 5 gratis verhalen. Hierna kun je verschillende abonnementen afsluiten tegen verschillende, betaalbare prijzen.

Wij weten dus wat we gaan doen de komende tijd in de auto! Luisteren naar deze verhalen!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: HearHere

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts