3-jarige peuter verbannen uit restaurant, omdat hij met zijn voeten at 😢❤️


Het verhaal van een 3-jarig jongetje die uit een restaurant werd gezet

3-jarige peuter verbannen uit restaurant – omdat hij met zijn voeten at. In eerste instantie klinkt dit niet zo gek, maar de jongen is geboren zonder armen en kan dus niet anders.

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze 3-jarige peuter die verbannen werd uit een restaurant onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.zonder armen eten in restaurant 1a

Waardevolle inleiding over restauranten

Het is altijd erg lekker om in een restaurant te gaan eten. Naast het overheerlijke eten is het fijn om lekker verwend te worden.

Als je iets te drinken wilt, krijg je dat en dit geldt voor meerdere dingen. In een restaurant hoor je je netjes te gedragen, omdat er ook veel andere gasten zijn en het is niet de bedoeling dat je hun avondje uit verpest.

Daarom moet je eten met mes en vork, rustig blijven zitten en niet te hard schreeuwen. zonder armen eten in restaurant 3a

Belangrijke inlichting over verhaal

In deze video zien we een wel heel lomp gebaar van een restaurant. Een moeder genaamd Alexis Bancroft ging met haar 3-jarige zoon uit eten naar een IHOP restaurant, maar dit werd al snel verpest.

Haar zoon is namelijk geboren zonder armen, maar heeft zich prima weten aan te passen en is in staat om handelingen met zijn benen en voeten te verrichten, zoals eten.

Toen Alexis en haar zoon aan het eten waren werd hun verzocht om het restaurant te verlaten, omdat haar zoontje met zijn voeten aan het eten was.

Het feit dat de jongen geen armen had en dat zijn voeten helemaal schoon waren maakte voor de manager niet uit. Dit is niet te geloven en wij hopen dat niemand meer gaat eten in dit restaurant, wat een schoften! zonder armen eten in restaurant 2a

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van dit restaurant zijn afkomstig van: ABC Television Stations: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met familie en vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts