Oudere man heeft hulp nodig in restaurant – Jonge serveerster wordt beloond voor haar gedrag 😢❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

“Oudere man heeft hulp nodig in een restaurant – Jonge serveerster denkt niet twee keer na en toont haar goede kant” – (leestijd – 1 minuutje)

Het is belangrijk om te steunen die hulp nodig hebben, ook al heb je het heel erg druk.

Als iedereen dit doet, wordt de wereld een stukje beter. Negen van de tien keer wordt je niet beloond, maar dat is niet belangrijk. 

Evoni Williams is een tiener die werkt in een ‘Waffle House’ in Texas om geld te sparen, omdat ze graag op de universiteit wilt studeren.restaurant
© USA TODAY – (scroll verder)

Tijdens een van haar diensten was er een 78-jarige man in het restaurant en die kon zijn eten niet goed snijden en daarom vroeg hij of Evoni hem kon helpen.

Zij vond het geen probleem en besloot het eten van de man netjes te snijden. 

Een andere bezoeker van het restaurant genaamd Laura Wolf zag het allemaal gebeuren en vond het erg lief.

restaurant
© USA TODAY – (scroll verder)

Ze besloot om een foto te maken en hem te plaatsen op Facebook. De post kreeg duizenden views en likes en ging viral.

Ze postte de video, omdat ze het een fantastisch gebaar vond van Evoni en dat het een blijk van vriendelijkheid en zorgzaamheid was in deze negatieve wereld.

restaurant
© USA TODAY – (scroll verder)

Uiteindelijk kan Evoni enorm blij zijn dat Laura de foto heeft gedeeld, want uiteindelijk werd de foto ook bekend bij de Texas Southern University en die boden een studiebeurs aan van maar liefst 16.000 dollar om Evoni te helpen om bedrijfskunde te studeren. 

restaurant
© USA TODAY – (scroll voor video)

Het bleef niet alleen bij de universiteit, want ook de burgemeester van La Marque, de plaats van het restaurant, kreeg de foto te zien.

Vervolgens verklaarde de burgemeester 8 maart 2018: Evoni “Nini” Williams Day. Dit vond ze allemaal zo mooi dat ze in tranen uitbarstte. 

Het is fijn om te zien dat een persoon als Evoni wordt beloond voor haar liefdadigheid en deze daad heeft in principe haar leven veranderd. 

Referenties:
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/USA TODAY

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts