Onrustige kinderen niet toegestaan in restaurant – woedende moeder: “lijkt alsof ze geen gezinnen willen” 😲🤔


Het verhaal van een restaurant die geen families met kinderen ’toelaat’

Onrustige kinderen niet toegestaan in restaurant – woedende moeder: “lijkt alsof ze geen gezinnen willen”. De moeder vond het een hele vreemde mededeling, omdat je van kleine kinderen niet kan verwachten dat ze heel de tijd zich gedragen als volwassenen. [adinserter block=”14″] 

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden dit restaurant onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

restaurant laat geen families toe 1a
© KARE 11

Waardevolle inleiding over restaurants

Bij het eten in een restaurant horen in principe ongeschreven regels. Je hoort je beleefd te gedragen en zorgt ervoor dat andere klanten geen last van je hebben.

Daarnaast hoor je netjes met mes en vork te eten. Ook blijf je op je stoel zitten en ga je geen rondjes door het restaurant rennen.

Deze afspraken lijken allemaal erg vanzelfsprekend, maar voor mensen met kleine kinderen zijn ze erg lastig, omdat kleine kinderen nou eenmaal niet goed zijn in stil zitten. En dat is ook helemaal niet erg.

restaurant laat geen families toe 2a

Belangrijke inlichting over verhaal

Met de laatste zin van de vorige alinea is niet iedereen het eens. Christine Hemsworth ging op woensdag uit eten met haar man, dochter en zoon.

Toen ze het restaurant binnenliep viel haar een heel erg raar briefje op. Daarop stond: “Alleen nette kinderen die hun eten op hun bord en hun billen op de stoel kunnen houden zijn toegestaan, kunnen ze dit niet dan vragen we jullie om te vertrekken.”

Je kan een 2-jarige niet vragen om stil te zitten en netjes te eten en daarom twijfelde Christine en voelde ze zich niet welkom in het restaurant. Vinden jullie dit een goede regel of zeggen jullie dat het te overdreven is? [adinserter block=”6″]

restaurant laat geen families toe 3a

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van dit restaurant zijn afkomstig van | KARE 11: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met familie en vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[adinserter block=”5″][scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts