Uitspraak 18-jarige: “Als je vriend je slaat, dan is dat een teken van liefde” 😲😱


Uitspraak van een 18-jarige tiener: Als je vriend je slaat, dan is dat een teken van liefde. Voor dit meisje is het misschien tijd voor relatietherapie, want hier gaat iets goed mis! 


Belangrijke info:
Wil jij gelijk de videobeelden zien? Scroll dan naar onderen en bekijk de video onderaan dit artikelrelatietherapie 2

We leven in 2019 en in deze tijd zijn mannen en vrouwen gelijk, althans ze horen gelijk te zijn. Hier en daar schommelen bijvoorbeeld de salarissen, maar over het algemeen zijn man en vrouw gelijk aan elkaar, zeker in vergelijking met vroeger.

Tegenwoordig ligt het scheidingspercentage ook vele malen hoger dan vroeger en gaan we met zijn allen massaal naar relatietherapie. Waar vroeger een vrouw altijd van een man hoorde te houden, ongeacht de situatie, heeft ze nu en volkomen logisch, een eigen wil.

We leven in een samenleving waar ieder steeds meer voor zichzelf kiest en dat kan voor problemen zorgen. Vooral omdat iedereen elkaar aansteekt ermee en de grens steeds verder wordt verlegd.

Meer over het belachelijke verhaal van de 18-jarige Romina: Een man die zijn vrouw slaat is een volkomen idioot. Je geliefde slaan is op geen enkele mogelijkheid te rechtvaardigen. Het gebeurt vaak dat vrouwen worden geslagen en die durven uit angst niks te zeggen, maar de vrouw in deze video is het omgekeerde. Zij beweert dus dat het juist goed is als een man je slaat.

‘’Als je vriend je slaat is dat een teken dat hij van je houdt” – zegt Romina. Wat ons betreft is dat klinkklare onzin en moet je gelijk vertrekken wanneer je vriend je slaat of hulp inschakelen.

relatietherapie

Gaat het niet zo lekker tussen beide probeer dan relatietherapie, maar ga er niet op los slaan, dat is nooit de oplossing. Hoe denk jij hierover? Geef in de reacties op Facebook een opmerking. Wij denken dat de meeste mensen het met ons eens zijn!

Vind jij de uitspraak ook belachelijk? Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Dr. Phil: bron | Afbeeldingen: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

relatietherapie 3