Deze regenboog vetplanten zijn de kleurrijke planten die je nu nodig hebt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Deze regenboog vetplanten zijn de kleurrijke planten die je nu nodig hebt”

Planten zijn onwijs leuk. Veel mensen hebben een soort van obsessie voor planten en natuur.

Gek is dat niet, want overal waar je komt, wordt je hiermee geconfronteerd. Het is iets wat bij de wereld hoort en er schuilen zoveel verhalen achter bepaalde soorten! Een plant kan erg veel verschillende dingen betekenen. regenboog-vetplanten-2

Misschien ken je ze wel, misschien ken je ze niet: regenboog vetplanten. Dit zijn planten die verschillende kleuren hebben, maar ook kunnen veranderen van kleur.

Dit ligt bijvoorbeeld aan het seizoen. Zo kunnen zij een andere kleur hebben in de zomer, dan in de winter. Het is een unieke soort en kom je dan ook zeker niet snel tegen.

De verkleuring van de planten, kan liggen aan de verschillende stoffen die vrijkomen in de lucht. Ook hebben de kleuren, verschillende betekenissen. Deze betekenissen kan je allemaal terug zien in de video!

regenboog-vetplanten

Het is zeker een zeldzaam plantje. De vetplant op zich niet, maar de regenboog variant daarvan wel.

Je ziet deze plant nou eenmaal niet zo vaak. Zo zal je hem ook in het buitenland meer zien dan hier in Nederland.

Het is een exotische plant, die maar op een paar plekken te vinden is. Geen wonder dat die daarom ook zo zeldzaam is dan! 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: WildesThang

Meer Spectrum Magazine:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts