Oude plastic flessen kunnen nu worden gerecycled tot nieuw type asfalt die 10 keer langer meegaat! ❤️👍


Oude plastic flessen kunnen nu worden gerecycled tot een nieuw type asfalt die 10 keer langer meegaat. Recyclebaar plastic kan met deze nieuwe techniek de wereld weer een stuk milieubewuster maken. Wat een geweldig idee!

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van de oude plastic flessen die kunnen worden gebruikt voor asfalt onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de geweldige beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na het kijken!

recyclebaar plastic 1

De laatste jaren wordt de roep om met zijn allen een keer op te staan tegen het vervuilen van het milieu alsmaar groter en groter. De gevolgen van deze vervuiling beginnen namelijk steeds duidelijk te worden.

Recyclen wordt gelukkig al steeds maar gedaan en dit komt bijvoorbeeld door het feit dat men nu weet hoe je van plastic recyclebaar plastic maakt.

recyclebaar plastic 2

Toch is deze techniek in veel landen nog niet voorhanden en zo gaat er dus nog extreem veel plastic verloren.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat men een idee ontwikkeld heeft waar men de wereld echt mee vooruit kan helpen.

recyclebaar plastic 3

Door recyclebaar plastic te gebruiken voor het maken van asfalt hoopt men de vervuiling van de aardbol namelijk tegen te gaan.

Het is natuurlijk ook wel een heel erg slim idee, omdat plastic voor een zeer groot deel voor de vervuiling van de aarde zorgt. Door dit te gebruiken voor andere doeleinden, kun je een hoop van deze vervuiling dus zeker tegengaan.

Wij zijn dan ook benieuwd of dit idee ook echt van de grond zal gaan komen!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: BBC News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

recyclebaar plastic 1