Hans Teeuwen komt met reactie op grapje van Johan Derksen en snoert critici de mond


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De afgelopen tijd roepen steeds meer mensen zich uit tegen racisme door middel van black lives matter.

Iedereen is het er mee eens dat racisme moet stoppen, maar de manier waarop houdt de gemoederen al een lange tijd bezig. 

Johan Derksen had zich in het programma Veronica Inside op een bepaalde manier uitgelaten wat bij veel mensen in het verkeerde keelgat is geschoten.

Hij had een grap gemaakt over zwarte piet en dat was zeer ongelukkig getimed. Dit was voor veel mensen de druppel en daarom werd Veronica Inside onder andere geboycot door verschillende bedrijven en de selectie van het Nederland elftal. 

De cabaretier Hans Teeuwen staat erom bekend dat hij niet op zijn mond is gevallen en het altijd leuk vindt om op het randje te balanceren. Hij heeft de discussie de afgelopen tijd aangehoord en heeft zich door middel van een post op Facebook uitgelaten over de kwestie. reactie op grapje

Volgens Hans Teeuwen is de dood van George Floyd in de Verenigde Staten echt verschrikkelijk, maar werd er volgens hem een hele fout link gelegd tussen zijn dood en zwarte piet door de rapper Akwasi.

De demonstratie van Black Lives Matter was bedoeld om te protesteren tegen het politiegeweld tegen zwarte mensen. Dit had dus niets te maken met zwarte piet. 

In de video geeft hij de Black Lives Matter beweging er ook flink van langs en noemt hij het: “Een extreem-linkse, communistische organisatie”.

Uiteindelijk zegt hij dat anti-racisme inmiddels tot een ware godsdienst is verheven. Hij vindt het uit den boze dat iemand als Johan Derksen zich moet verontschuldigen voor zo een grap.

Hans zegt ook dat hij Johan gaat steunen door wat vaker naar het programma te gaan kijken. Dit gaat alleen niet lukken, want Johan Derksen en René van der Gijp hebben na de hele rel aangegeven dat ze niet verder willen werken met Wilfred Genee

Deel deze beelden op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Excuses aan Johan Derksen en veel succes bij de nieuwe contractonderhandelingen maar met zulke kijkcijfers zit dat wel snor.

Geplaatst door Hans Teeuwen op Dinsdag 23 juni 2020

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts