Dure Range Rover de zee in geveegd nadat hij op het strand was geparkeerd


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Dure Range Rover de zee in geveegd nadat hij op het strand was geparkeerd”

Er zijn natuurlijk onwijs mooie spullen, hier werk je vaak hard voor en ben je dan ook extreem zuinig op.

Maar soms heb je helaas niet in de hand hoe er met dit soort spullen wordt omgegaan. Dit kan aan verschillende dingen liggen en in deze video ligt het aan de natuur! 

range-rover
Je ziet namelijk hoe een dure Range Rover van £ 40.000 werd overspoeld door een krachtige vloed in het water in Suffolk. Het voertuig zat volledig vast onder water en bleef steken in de stevige grip van het natte zand.

Kustwachten en arbeiders werden gedwongen om de volgende dag terug te keren om de auto te redden.

De situatie was te heftig op het moment voor de werkers om daar te blijven. Ze waren namelijk na de verschillende reddingspogingen op een dwaalspoor  geraakt en konden daardoor op dat moment niet door. 

range-rover-2

De politie blijft onderzoeken hoe de auto vast kwam te zitten op het strand. Ze vinden het een bijzonder geval dat de auto zo te water kan zijn geraakt.

Het blijft ook wel een klein mysterie. Voor de kustwachten en werkers was het vooral belangrijk om de auto los te krijgen van het heftige zand.

Het is wel speciaal dat de auto zolang heeft vastgezeten en niet verder in het water is geraakt!

Maar op sommige vragen, krijg je eenmaal nooit antwoord. Met een andere auto, is het gelukt om de Range Rover het water uit te krijgen! Veel mensen waren aanwezig bij dit moment!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Daily Mail

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts