Willie Nelson redt 70 paarden van de slachting en laat ze in vrijheid leven op zijn boerderij 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Naast zijn leven op het podium, houdt Willie Nelson ook onwijs van paarden. Hij ruilt zijn gitaar maar al te graag in om paarden te redden.

Dit is natuurlijk een mooie hobby. Een hobby die meer mensen zouden moeten hebben. Veel mensen zijn zich nog niet bewust genoeg van het dierenwelzijn. Op veel plekken ter wereld is dit nog niet waar het moet zijn. 

Mensen zoals Willie proberen daar wat aan te doen. In deze video zie je hoe Willie in de auto zit onderweg naar zijn ranch. Hij heeft deze gemaakt voor 70 paarden die hij heeft gered van de slachting.

Hij vindt dat de beesten daar niet voor bedoeld zijn en wil ze het leven geven die ze verdienen.

Dat gebeurt dan ook zeker op de ranch van Willie. Ze krijgen genoeg te eten, genoeg persoonlijke aandacht en hebben genoeg ruimte om hun ding te doen.

Veel mensen kunnen een voorbeeld nemen aan het feit hoe Willie zijn dieren behandeld. 

Willie Nelson redt 70 paarden

Ook in zijn muziek komt de liefde voor paarden terug. Op zijn laatste album staan verschillende nummers inclusief paarden.

Om zich te focussen op de paarden kan hij zijn rust terug vinden. Hij treed vaak op en heeft veel van de wereld gezien.

Daarom vindt hij het lekker om zich te focussen op de paarden en zijn rust daarin te vinden.

Wij geven hem groot gelijk! Als het kan, waarom niet. En als hij daar zijn geluk en rust vindt, dan is het al helemaal mooi.

En voor de paarden is het al helemaal fijn, want die genieten dan ook optimaal. 

Kon je ook zo genieten van deze beelden? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts