Groep jonge mannen zingen Queen klassieker – bezorgen publiek slappe lach met optreden


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Deze groep jongemannen voert een wel heel bijzonder optreden uit. Dit is een vorm van zingen die je eigenlijk toch niet zo vaak tegenkomt.

Het maakt het er natuurlijk niet minder mooi op. Wij hebben het natuurlijk over acapella zingen! De jongens in deze video zingen de Queen klassieker volledig acapella.

En wat is dat heerlijk om naar te kijken zeggen. Een spetterend optreden geven ze weg, vol overgave! Als je hiernaar kijkt, lijkt het eigenlijk alsof je zelf een beetje in de zaal zit. En dat is wat je wil toch?!

De jongens laten het niet alleen bij zingen, ook hun fantastische danspasjes komen aan het licht. De dansmoves maken het optreden nog leuker en zorgt voor de slappe lach bij het publiek. Queen klassieker

Op deze manier een Queen klassieker brengen, ja doet dat maar even na. Dat zal je niet zo snel lukken. Daarom moet je maar goed kijken naar deze video en genieten van elke seconde.

Wat een podiumbeesten op een acapella manier! Origineel zijn ze zeker en dat is wat je moet zijn in de showbizz wereld! 

Kon je hier ook van genieten? Deel deze beelden dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts