Hele straat zingt voor jarig meisje (8) in quarantaine 😍❤️


Hele straat zingt voor jarig meisje (8) in quarantaine. Door de lockdown in verband met het coronavirus kon niemand op de verjaardag van het meisje komen, maar daar had de hele straat een idee op.

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze hele straat die zingt voor dit 8-jarige meisje in quarantaine onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


quarantaine 2

Waardevolle inleiding:
Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zit bijna iedereen in quarantaine. Gelukkig zijn de meeste mensen zo slim om in quarantaine te gaan en alleen voor de noodzakelijke dingen, als voor boodschappen, de deur uit te gaan. Toch zijn er ook veel mensen die het advies niet opvolgen en gewoon nog massaal naar buiten gaan. In landen als Spanje en Italië mag niemand meer op straat, omdat daar een totale lockdown is. Als mensen zich niet aan de adviezen houden zal dat misschien in Nederland ook volgen. quarantaine 3

Belangrijke inlichting verhaal:
Mensen die in deze tijden van het coronavirus jarig zijn, hebben zeer waarschijnlijk de saaiste verjaardagen van hun leven. Doordat iedereen in quarantaine zit, kan er niemand op je verjaardag komen en dat is natuurlijk jammer. Om de jarige mensen toch een jarig gevoel te geven, verzinnen mensen de leukste dingen en deze video is daar een voorbeeld van. Een meisje uit Southampton werd 8 jaar oud en daarom besloot de hele straat van het meisje voor haar te zingen. De moeder heeft alles opgenomen met haar camera en het is een fantastisch gebaar van de buren. quarantaine 1

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: Rob Thomas: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron

Maak een sociale impact:
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts