Moederhond geeft ‘vechtende pups’ een lesje in fatsoen 🤣❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De relatie tussen broer en zus is altijd erg ingewikkeld. Op het ene moment vechten ze elkaar de tent uit, maar het andere moment zijn ze weer beste vrienden en kunnen ze niet zonder elkaar.

Deze relatie ligt bij honden niet anders en ook zij hebben wel eens ruzie met elkaar.

Lucy en Milo zijn twee labradors en ze zijn broer en zus. Het grootste gedeelte van de tijd spenderen ze aan elkaars zijde en liggen ze lekker met z’n tweeën te kroelen.

Toch gaat het soms wel eens mis en ontstaat er ruzie. De puppy’s maken ruzie en daarom besluit hun baasje om het vast te leggen. Ze zijn allebei nog heel erg klein, dus de ruzie is ook heel erg onschuldig.

Puppy's maken ruzie 2

Op het begin zien we alleen Lucy en Milo, maar wanneer hun moeder ziet dat ze ruzie hebben, komt ze snel aangelopen om de boel te sussen.

Ze doet wat iedere moeder doet en zorgt ervoor dat de twee puppy’s elkaar niet meer in de haren vliegen.

Het mooiste moment van de video is het laatste gedeelte wanneer Milo en Lucy naast elkaar op het matje zitten en je heel goed kan zien dat ze zich schuldig voelen, terwijl hun moeder keihard aan het blaffen is om ze op hun fouten te wijzen. 

Zo zie je maar dat het er bij dieren hetzelfde aan toe kan gaan als bij ons mensen.

Het baasje vond het zelf een hele leuke video en besloot daarom om de beelden op Youtube te zetten, maar ze had nooit kunnen dromen dat de video meer dan 15 miljoen views zou opleveren, waardoor Lucy en Milo in 1 klap beroemd werden.

Vond je moederhond haar lesje in fatsoen ook mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts