Liefdevolle’ koningin laat cadeautjes achter elke keer als Prins George komt logeren 😍💝


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen, je bent er bijna.

‘Liefdevolle’ koningin laat kleine cadeautjes achter elke keer als Prins George komt logeren” – (leestijd – 1 minuutje)

Iedereen is natuurlijk elk jaar jarig. Hoe we dat vieren, is per mens weer anders.

De een doet het uitgebreid, terwijl de ander weer van een kleine verjaardag houdt.

Het belangrijkste is, is dat je omringd wordt op die dag met de mensen waarvan je houdt.

De koningin van Engeland heeft die boodschap ook goed begrepen.. Nadat zij een fotoshoot met haar dierbaren heeft gehad voor haar verjaardag. 

prins
© Inside Edition | Foto 1/2 – (scroll verder)

Voor de verjaardag van de koningin was er namelijk een fotoshoot gepland.

Aan deze fotoshoot deden beide zoons mee en haar kleinzoon, prins George. Om de koningin te eren hebben zij deze fotoshoot gedaan.

Zo hebben ze natuurlijk altijd een herinnering voor later. Maar wat direct opvalt aan de foto’s, is dat prins George, daar met een heerlijke lach staat.

Voor zo’n jong ventje had je niet verwacht dat  hij met zo’n brede lach op de foto zou gaan. Maar niets blijkt minder waar, hij lijkt de tijd van z’n leven te hebben. 

prins
© Inside Edition | Foto 2/2 – (scroll voor video)

Op de foto staat hij naast zijn oma en vader. Hij houdt de hand van zijn vader vast en staat op een paar boeken om de lengte te overbruggen.

Het is zo aandoenlijk hoe de kleine man daar op de foto staat. Hij heeft een outfit van ongeveer 160,- euro aan, dat is nogal wat voor zo’n kleine jongen.

Gelukkig is het voor de foto en niet om in rond te spelen. Hoe prins George zo lachend op de foto staat, komt door het feit dat de fotograaf grappige gezichten trok.

Maar er ook voor zorgde dat iedereen op zijn gemak was, zo’n fotograaf moet je natuurlijk hebben. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/Inside Edition

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp. [adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts