11-jarig jongetje en zijn hond barsten in tranen uit als ze na een jaar scheiding worden herenigd


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuutje: “Kleine jongen en hond beginnen allebei te huilen als ze eindelijk, na een jaar uit elkaar, herenigd zijn”

Beste vrienden, die heb je voor het leven. Dit zijn de maatjes waar je niet zonder wil of zonder kan.

Helaas heb je hier niet altijd wat over te zeggen en kan het ook zeker anders lopen. De mooiste momenten zijn dan weer om met elkaar herenigd te raken! prachtige-hereniging-2 (1)

Een jaar geleden moest de buurvrouw van dit gezin haar hond meenemen naar een andere staat.

De zoon van het gezin stond hierdoor in haar tuin en huilde terwijl zij met haar hond samen wegreden. Het gezin had nooit gedacht dat de hond zo lang weg zou zijn.

En dit was de dag dat ze de geweldige verrassing kregen dat Bogart de hond terug was.

Zowel de jongen als de hond waren allebei even verrast om elkaar te zien. Maar dat mocht de pret niet bederven! Beide barstte in tranen uit, toen zij weer met elkaar herenigd waren! 

prachtige-hereniging-2-1

Het gezin heeft  ook een eigen hond, maar dat doet niets af aan hun diepe, blijvende liefde voor Bogart. Bogart is ook een mix van Duitse herder Husky.

Het geluk spat van beide af! Toen de jongen rustig naar buiten liep en toen Bogart daar rustig in de tuin stond, kon het geluk bij hen niet op.

Bogart sprong knuffelend en wild op de jongeman, die vrijwel meteen in tranen uitbarstte. Maar laten we voorop stellen, tranen van geluk! En dat is natuurlijk wel te begrijpen, wanneer je een jaar uit elkaar bent geweest als beste vrienden!

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Ellen Tift

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts