Asielhondje knuffelt nieuwsverslaggever en het is het begin van een prachtig adoptieverhaal


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De liefde en loyaliteit die mensen krijgen van honden is bijna niet te evenaren. Ondanks deze grote liefde zijn er toch nog heel veel mensen die niets geven om deze dieren.

Ze beantwoorden de liefde van honden met misbruik en verwaarlozing.

Op een gegeven moment zijn ze de honden zat, worden ze gedumpt langs de weg en worden ze helemaal aan hun lot overgelaten. Deze honden zijn dan mentaal zo erg gesloopt dat ze misschien nooit meer een mens vertrouwen.

prachtig-adoptieverhaal

Dit verhaal gaat over een journalist die verhaal deed over een asiel. Hij had nooit gedacht dat hij naar huis zou gaan met een van de honden, maar dit was uiteindelijk wel het geval.

Toen een van de asielhonden hem naderde en zijn poten om de been van de man sloeg, werd de journalist meteen verliefd. Deze onverwachte ontmoeting zorgde ervoor dat hij besloot om de hond te adopteren. 

De hond zag de man lopen en voelde meteen een klik. Hij pakte de man zijn been en begon hem te knuffelen.

Minutenlang stond de hond volledig stil en deed hij niets anders dan het been van de man omhelzen.

prachtig-adoptieverhaal-2

In het begin is te zien dat de journalist het een beetje ongemakkelijk vindt, maar na een tijdje begint hij liefde aan de hond terug te geven.

De mensen in de omgeving vonden de ontmoeting zo hartverwarmend dat ze besloten om het te gaan filmen en dat leverde deze unieke beelden op.

Het is altijd erg fijn om te zien dat een gebroken hond, die zoveel heeft meegemaakt, weer vertrouwen krijgt in de mens.

Op die manier kunnen ze weer gaan genieten van het leven en hoeven ze niet bang te zijn dat ze ooit nog pijn krijgen.

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts