Ultieme liefde: Vrouw adopteert baby en toont onbreekbare band 7 jaar later


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

 Je ziet de beelden van toen en nu van die prachtige adoptieverhaal.  Sommige mensen hebben niet het geluk om vruchtbaar te zijn en kunnen daarom geen kinderen op de wereld zetten.

Als je een kinderwens hebt is dat erg vervelend. Gelukkig kun je ook adopteren en dat is een van de mooiste dingen die er is. Een kind wat in alles te kort komt, kan na de adoptie gaan genieten van een heerlijk leven.

In de pubertijd gaat het soms alleen helemaal mis en kan een prachtig adoptieverhaal eindigen in een horrorverhaal. Gelukkig gaat het in de meeste gevallen goed en zijn zowel de ouders als de kinderen er dolgelukkig mee.  prachtig adoptieverhaal 2

In deze video zien we het prachtige adoptieverhaal van een jongetje genaamd Noah. Toen het gezin Noah ging adopteren namen ze een videocamera mee en filmden ze het begin van de adoptie.

Inmiddels is dat zeven jaar geleden en is Noah al een grote jongen geworden. In de video praat hij samen met zijn adoptiemoeder over de adoptie en waar hij vandaan komt. Het is erg mooi om ze samen zo gelukkig te zien en je beseft je gelijk hoe goed hij het nu heeft.

De moeder in de video zet zich ook in voor mensen die kinderen willen adopteren, ze heeft een boek geschreven wat eigenlijk een soort stappenplan is als je van plan bent om te adopteren.

Vond je de beelden ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts