Mooi gebaar: FedEx-chauffeur schept in het geheim portiek voor weduwe schoon


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Jodie is een kinderjuffrouw uit Misschecan. Toen haar pakketje werd bezorgd door de FedEx bezorger Melvin kon ze haar ogen niet geloven.

Het heeft onwijs gesneeuwd in Misschecan, zo erg dat alles onder lag. De straten waren er zelfs moeilijker benaderbaar door.

Voor Melvin was dat reden genoeg om de portiek van Jodie schoon te scheppen. Toen hij aankwam om het grote pakket bij haar te bezorgen, zag hij dat haar hele veranda onder lag.

Dat was reden genoeg voor hem om het voor haar schoon te maken. Melvin zegt dat het een taak is dat hoort bij zijn werk.


portiek schoonscheppen 4

Hij is ondertussen al meer dan twintig jaar bezorger bij FedEx! Hij zegt ik zorg voor de mensen en dan zullen zij dat ook voor mij doen.

Als dat niet een potje goede karma is voor hem. Jodie was zo onder de indruk van de daad, dat ze contact met Melvin heeft gezocht om te vragen of ze het filmpje openbaar mocht delen.

Melvin ging hiermee akkoord, maar is niet onder de indruk. Hij blijft erbij dat dit hoort bij zijn werkzaamheden. Waren er maar meer bezorgers zoals Melvin!!

Vond je dit ook zo’n mooi gebaar? Deel dit dan op Facebook!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts