Student retourneert verloren portemonnee en ontvangt brief met beloning weken later 😳❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Jongen brengt gevonden portemonnee terug, weken later ontvangt hij een hartverscheurende brief. De man waarvan hij de portemonnee had gevonden was komen te overlijden en de familie had een enorme steun aan de portemonnee.

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze jongen die een portemonnee vond onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.student vindt portemonnee 2

Waardevolle inleiding over gevonden portemonnees

Het is een vraag die mensen verdeeld in twee kampen. De vraag: wat doe jij met een gevonden portemonnee?

Hoewel de meeste mensen waarschijnlijk zeggen dat ze hem terugbrengen naar de rechtmatige eigenaar, zullen ze dit niet allemaal doen.

In de meeste gevallen krijg je een verloren portemonnee niet meer terug en kun je alles blokkeren en opnieuw aanvragen. Toch is er niets fijner dan je verloren portemonnee terugkrijgen, zeker als er een emotionele waarde aanzit.student vindt portemonnee 3

Belangrijke inlichting over verhaal

In deze video zien we het verhaal over de fantastische daad van een student. Toen hij na het doen van zijn boodschappen weer terugkwam bij zijn auto zag hij daar een portemonnee liggen van een man.

Na ongeveer 15 minuten te hebben gewacht vertrok de student en besloot hij om het adres van de man op te zoeken. Nadat hij de portemonnee terug had gebracht ging hij weer verder met zijn leven totdat hij een emotionele brief kreeg.

De brief kwam van de echtgenote van de man en zij meldde dat de man was overleden. Door de portemonnee kwamen heel veel herinneringen naar boven en dit gaf haar en haar familie enorm veel steun. Zo zie je maar dat er nog steeds goede mensen bestaan! student vindt portemonnee 1

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van dit verhaal zijn afkomstig van: FOX 8 WGHP: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met familie en vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts