Mensen worden gewaarschuwd dat ze moeten oppassen voor zogenoemde ‘sliders’ bij benzinestations.


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

De meeste mensen zijn de hele week bezig met hun baan. Op die manier verdienen ze op een eerlijke manier geld, waar ze uiteindelijk leuke dingen mee kunnen doen in hun vakantie of in het weekend. 

Om jezelf de meeste kans te geven op het krijgen van een goede baan, moet je goed je best doen op school en je diploma’s halen.

Lang niet iedereen heeft hier oren naar en daarom zijn er ook heel veel mensen die stoppen met school en gelijk gaan werken. Dit is ook helemaal niet verkeerd, want als je vroeg begint met werken kan je omhoog klimmen in het bedrijf en dat zorgt ook voor een goede positie. 

Helaas zijn er ook veel mensen die kiezen om hun geld op de makkelijkste manier te verdienen, namelijk door crimineel te worden. Het vervelende van deze keuze is dat de mensen die eerlijk werken de dupe worden. Hun eerlijk verdienden spullen worden door een nietsnut gestolen alsof het niets is.  portemonnee stelen 1

Dat zien we ook hier gebeuren. Een man is rustig aan het tanken, zoals hij zo vaak deed. Het is een soort routine voor de man en daarom wil hij altijd zo snel mogelijk weg.

Hij laat altijd zijn sleutels in het contact zitten, maar dat doet hij tegenwoordig niet meer. Je ziet de man tanken als er een auto naast zijn auto komt staan. Uit de andere auto kruipt een man en die stapt achter het stuur van de auto van de man.

Terwijl de man 1 meter naast de auto staat, start de andere man de auto en rijdt erin weg. Het slachtoffer probeert nog tevergeefs achter de auto aan te rennen. Deze manier van auto’s stelen wordt steeds populairder, let daarom goed op en haal altijd je sleutels uit je wagen en doe hem op slot.

Verspreid deze beelden met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts