Politieagent troost baby nadat moeder hem bij de crash heeft achtergelaten


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Kijk hoe politieagent de baby troost nadat zijn moeder hem bij de crash heeft achtergelaten

Af en toe gebeuren er dingen die je haast niet in de hand hebt. Denk aan: liefde, verlies of ziekte, maar ook bijvoorbeeld aan een ongeluk. Bij een ongeluk draait het vaak om slechte timing.

Maar wat je daarna doet, dat is cruciaal. In deze video zie je hoe bizar een moeder heeft gehandeld nadat zij betrokken raakte bij een auto ongeluk. baby-achterlaten-2
baby-achterlaten

Op deze beelden is te zien hoe een vrouw en haar 2-jarig zoontje betrokken zijn geraakt bij een auto-ongeluk.

De moeder Elizabeth Robles is tegen een brandkraan gereden, waardoor de auto voor een deel is gecrasht en het water uit de kraan spoot.

Na dit ongeluk, is zij op de vlucht geslagen, maar heeft zij haar 2-jarige zoontje achtergelaten! Een politieagent is verder dan zijn plicht gegaan en heeft dit kind gered en naderhand getroost. Hij heeft de jongen in zijn armen gelaten en niet meer los gelaten.

De man voelde zoveel emoties: boosheid, verdrietigheid, verbaasdheid. Hoe kan je je eigen kind achterlaten bij een ongeluk? 

Elizabeth is 2 uur later opgepakt. Uit de tests, bleek dat zij gedronken had. Ondanks dat dit het geval is, kunnen wij er alsnog niet bij, dat ze haar kind heeft laten zitten. Je kinderen horen je alles te zijn en je hoort je leven voor hen te geven.

Je hoort ze niet te laten zitten, op het moment dat zij je het hardst nodig hebben.

Vreselijke beelden… Gelukkig was daar de agent die de 2-jarige jongen opving en hem zijn schouder kon bieden. Wij weten zeker dat de jongeman dat enorm fijn heeft gevonden… 

Beeld Autoriteit: Inside Edition | Meer van Spectrum Magazine: Video 1 | Video 2 | Video 3

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts