Dokter wil zijn ouders bezoeken in tijden van quarantaine – buren bellen politie 👮📞


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Een jongeman denkt een normaal bezoekje te kunnen brengen aan zijn ouders in gedurende de quarantaine.

Helaas gaat dat niet zoals gepland en wordt dat bezoekje abrupt verstoord door de buren. In beide video’s zie je hoe de buren onbeschoft doen tegen de dokter.

Ze vragen zich af wat de man hier doet en vinden hem iet wat verdacht uit zien. Ligt het aan het feit dat hij zijn privé planning niet wil delen of zijn deze mensen gewoon racistisch in de video’s? Bekijk het vooral zelf en oordeel! 

De vrouw en man vanuit de video’s vinden de jongeman er verdacht uitzien omdat hij volgens hen foto’s maakt van de huizen en de buurt. buren besluiten politie op te bellen

Dit klopt niet, want hij zit simpelweg op zijn telefoon te sms’en. De ene man neemt het zo ver dat hij de politie besluit te bellen. Maar voor wat? De jongeman doet niets verkeerd.

Jammer dat het in Amerika en vele andere plekken ter wereld er zo aan toe gaat. In principe is er niets aan de hand, maar door vooroordelen en racisme wordt het uit verband getrokken. Hopelijk zullen dit soort situaties meer worden voorkomen in de toekomst.

Geef je mening op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts