Verlegen jongetje loopt naar voren en roert jury tot tranen met prachtige Queen Klassieker 😍❤️


Verlegen jongetje loopt naar voren en roert jury tot tranen met Queen Klassieker. Wanneer deze jongen het podium opstapt had niemand verwacht dat hij op deze manier de show zou gaan stelen.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van dit verlegen jongetje met zijn talent onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en delen met je vrienden.podium 3

Het is niet voor iedereen met een bepaald talent weggelegd om de show te kunnen stelen op een podium. Je moet hier namelijk behoorlijk wat lef voor hebben, omdat er wel gigantisch veel ogen op jou gericht zijn.

Vaak is het een kwestie van een paar keer doen en dan ben je er wel aan gewend. Dan is het natuurlijk wel noodzakelijk dat de eerste paar keer ook goed gingen, want anders kun je er zelfs een klein trauma aan overhouden.

Dat gun je natuurlijk helemaal niemand dus denk vooral goed na wanneer je iemand het podium opstuurt.

Meer over het filmpje: In deze video is Alex Pirvu te zien. Wanneer Alex het podium opstapt weet men eerst niet zo goed wat ze moeten denken.

Wij snappen ook wel waarom, want alex ziet er nogal verlegen uit. Dit gevoel verdwijnt echter als sneeuw voor de zon 

podium 2

wanneer Alex begint te zingen.

Het wordt namelijk al heel erg snel duidelijk dat hij gigantisch goed kan zingen en dat hij het nog wel eens heel ver kan gaan schoppen.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: m13: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

podium 1