47-jarige bevalt van kind een uur nadat ze ontdekt dat ze zwanger is


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Leestijd – 1 minuut: “47-jarige bevalt van kind een uur nadat ze ontdekt dat ze zwanger is”

Als je als jonge vrouw een tijd niet ongesteld raakt dan betekent dit vaak dat je zwanger bent. Als je als vrouw een bepaalde leeftijd bereikt en niet meer ongesteld wordt, dan ga je er al snel vanuit dat het met de menopauze te maken heeft en niet met zwangerschap. 

De 47-jarige Judy Brown uit Massachusetts in de Verenigde Staten, ging naar het Beverly Hospital, omdat ze last had van enorm veel pijn in haar buik.plotse-bevalling

Ze had geen flauw idee waar de pijn vandaan kwam en dat zorgde voor veel spanning. Toen ze in het ziekenhuis aankwam, werd ze onderzocht en kreeg ze te horen dat ze aan het bevallen was. Een uur later beviel ze tot haar grote verbazing van een baby van 3,6 kilogram. 

Achteraf vielen alle puzzelstukjes in elkaar, maar eerst snapte Jody er al helemaal niets van. Ze merkte op dat haar buik groter werd, maar gezien haar leeftijd van 47 jaar ging ze ervan uit dat het te maken had met ouder worden en de daarbij horende menopauze. 

plotse-bevalling-2

Judy en haar man, Jason, zijn al 22 jaar getrouwd en dit is hun eerste kind. De baby kwam echt als een totale verrassing en dat blijkt wel uit het feit dat de kersverse ouders eerst een autostoeltje en een wieg moesten lenen om het ziekenhuis te kunnen verlaten. 

Het kindje is vernoemd naar de moeders van Jason en Judy en heeft de naam Carolyn Rose gekregen.

Voor de ouders is het een prachtig geschenk, maar zal het wel even wennen zijn. Judy was naar het ziekenhuis gegaan met de gedachte dat er iets heel ergs aan de hand was, maar in tegenstelling tot dat hebben ze er nu een kindje bij. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Inside Edition

Meer Spectrum Magazine: Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts