Alba heeft Syndroom van Down en werd na geboorte verlaten – 20 gezinnen weigeren adoptie behalve deze man 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Gelukkig bestaat er nog een beetje goedheid in de mens. Dit onderstaande verhaal gaat je erg blij maken. Veel plezier met lezen en het bekijken van het filmpje!

Het is niet altijd even makkelijk voor iedereen om kinderen te krijgen. Daarvoor zijn verschillende oplossingen.

Zo zou je een kindje kunnen adopteren of voor een pleegkind gaan zorgen. Dit zijn natuurlijk hele mooie mogelijkheden, waarbij je het kind ook echt daadwerkelijk helpt.

In dit verhaal maken we kennis met de Italiaanse Luca die Alba een pleegkindje adopteert. Zij is jammer genoeg door 20 gezinnen afgewezen, maar gelukkig was daar Luca. pleegkind adopteren 4

Luca heeft Alba een pleegkindje met Syndroom van Down geadopteerd. Alba is door haar biologische ouders achtergelaten in het ziekenhuis en is door 20 pleeggezinnen afgewezen.

Wat een vreselijk verhaal zeg, waar ons hart direct van gaat huilen. Gelukkig was daar Luca die wel voor haar besloot te zorgen en hij heeft nog geen seconde tijd.

pleegkind adopteren 4

Luca zal Alba het verhaal naar waarheid vertellen en zal zeggen dat haar moeder ‘moedig’ is geweest om haar achter te laten.

Op deze manier kreeg Alba het recht op een beter leven die Luca haar kon geven. 

Informatiebronnen:
Bron Autoriteit
Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit
YouTube/ROBA DA DONNE

Laat Je Verrassen
Video I | Video II | Video III

Maak een sociale impact:
Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts