Pleeggezin stelt huis open voor jongetje die niemand wil adopteren en ontdekken zijn ware kleuren 😳😳


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Pleeggezin stelt hun huis open voor een jongen die niemand wil adopteren en ontdekken dan zijn ware kleuren – (leestijd – 1 minuutje) 

Sommige vriendschappen zijn zo hecht dat de band sterker aanvoelt dan bij familie.

Natuurlijk is familie iets heel bijzonders en daar kan vriendschap eigenlijk niet tegenop, maar wat nou als het wordt gecombineerd. pleeggezin-adopteert-jongetje-2
© WBIR Channel 10 / pleeggezin adopteert jongetje

Andrew en Joc kwamen ooit bij elkaar in de klas en het waren niet meteen vrienden.

De eerste periode spraken ze nauwelijks met elkaar en gingen ze beiden een andere kant op. Op een gegeven moment raakte ze met elkaar aan de praat en bleken ze heel veel gemeenschappelijke interesses te hebben.

De 12-jarige Andrew vertelt dat ze allebei niets liever spelen dan games en dan in het bijzonder Minecraft. Daarnaast zijn ze beide dol op Pop Tarts.

Als de moeder van Joc ze niet in de gaten houdt, eten ze de hele dag alleen maar Pop Tarts. De ouders van Joc, Kevin en Dominique Gill, vertellen dat de jongens door de jaren heen enorm hecht zijn geworden en dat ze eigenlijk niets doen zonder elkaar.

pleeggezin-adopteert-jongetje
© WBIR Channel 10 / pleeggezin adopteert jongetje

Andrew heeft bijna zijn hele leven door moeten brengen in pleeggezinnen en dat valt natuurlijk niet mee voor een kind. Nu zou hij weer worden overgeplaatst naar een ander gezin, maar dat bracht Kevin en Dominique op een idee.

Ze besloten namelijk om Andrew te adopteren, zodat hij een vast lid van het gezin wordt. Hierdoor hoeft Andrew zich nooit meer zorgen te maken over zijn onzekere toekomst en kan hij ervan uitgaan dat er mensen voor altijd van hem zullen blijven houden. 

Nu bestaat het gezin uit vijf mensen en is het dus altijd gezellig in huis. Andrew en Joc kunnen nu voor altijd op elkaar rekenen en hoeven zich dus nooit meer te vervelen.

Wij hopen dat ze nog veel Pop Tarts mogen eten samen en lekker zonder zorgen Minecraft kunnen spelen. 

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: WBIR Channel 10 / pleeggezin adopteert jongetje

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts