Vrouw geeft 75.000 euro uit om een ‘perfecte’ vrouw te worden en toont lichaam


We hebben er weer eentje….Vrouw geeft 75.000 euro uit om een ‘perfecte’ vrouw te worden.

Plastische chirurgie is iets waar niemand meer van opkijkt. Hier en daar wordt wel eens wat gesleuteld aan iemands lichaam.

Het is niets raars. Maar jammer genoeg draaien sommige mensen daar wel wat in door vinden wij. Het moet natuurlijk verantwoordelijk blijven en het moet er natuurlijk nog oké uit zien.

Soms is dat niet altijd het geval en natuurlijk blijft dit altijd een mening. In dit filmpje laten we een verhaal zien van een ’transgender vrouw’ die het allemaal net een stapje te ver heeft genomen.

Ongeacht alle reacties is ze blij met het resultaat, maar wil nog net iets meer… plastische chirurgie 6

Fulvia Pellegrino is de vrouw uit dit verhaal. Ze heeft enorm aan zichzelf laten sleutelen, tot onze spijt.

Ze heeft in totaal wel meer dan 150 lip-, en jukbeen fillers, vier borstimplantaten en is twee maal een liposuctie ondergaan.

Daarnaast heeft ze alleen al 12.000,- euro aan haar billen uitgegeven. De vrouw is getransformeerd van man naar vrouw en heeft in totaal ongeveer $76.000 aan plastische chirurgie uitgegeven.

En nu is ze jammer genoeg nog niet helemaal tevreden met het resultaat. Wij vinden dat Fulvia het een stapje te ver heeft genomen en hopen dan ook dat ze echt zal stoppen. Volgens ons is het ook niet meer goed voor de gezondheid?

Wat vond jij hiervan? Deel het op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts