Moeder en dochter geven meer dan 75.000 euro uit aan plastische chirurgie en willen nog meer


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Anno 2020 zien we dat steeds meer vrouwen cosmetische ingrepen laten doen om er perfect uit te zien. Sommige vrouwen gaan er in uiterlijk op vooruit, maar er zijn er ook veel die er in doorslaan en voor die vrouwen worden de cosmetische ingrepen een verslaving. 

De 39-jarige Georgina Clarke is een moeder van vier kinderen en is geobsedeerd door cosmetische ingrepen. Ze heeft onthuld dat ze er alles voor over heeft om haar verslaving te financieren en dat heeft er in geresulteerd dat meerdere ingrepen zijn gefinancierd door haar dochter.

Het doel van Georgina is om net zo lang door te gaan tot ze op haar idool, Barbie, lijkt.plastische chirurgie

De 21-jarige dochter van Georgina heet Kayla Morris en zij wilt heel graag op het model Katie Price lijken.

Kayla financiert haar cosmetische ingrepen en de ingrepen van haar moeder door te strippen. Daarnaast leven ze allebei van zogenaamde ‘sugar daddy’s’, dit zijn mannen die bereid zijn om veel geld te betalen in ruil voor liefde van vrouwen. 

Kayla had oorspronkelijk een cupmaat C, maar heeft deze gelijk laten vergroten tot maat G.

Ze heeft hier wel op moeten wachten tot ze de juiste leeftijd had bereikt, want tot een bepaalde leeftijd is het illegaal. In het interview vertelt Kayla dat ze begon met het plannen van een borstvergroting toen ze pas 11 jaar oud was.

plastische-chirurgie-2

Bij het zien van deze beelden vragen wij ons meteen af of Kayla ook zo zou denken als haar moeder niet met de ingrepen was begonnen.

Dit soort vrouwen ontwikkelen een verslaving aan cosmetische ingrepen, waardoor het niet gek genoeg kan.

Wij zijn ervan overtuigd dat bijna niemand dit mooi vindt en dat het veel te ver gaat. Maar het belangrijkste is dat de vrouwen zich er zelf goed bij voelen. Als dat het geval is, wie zijn wij dan om er iets van te zeggen. Wij vinden het heel belangrijk om te weten wat jullie hiervan vinden. Mooi of niet helemaal jouw ding?

Geef na het kijken je mening op sociale media over deze moeder en dochter.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts