Vrouw komt erachter dat vetplant die ze al twee jaar water geeft van plastic is 😜🤣


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Hilarisch: Vrouw dacht even een mooi plantje te hebben gekocht. Bleek het een plastic plant te zijn…

“Vrouw komt erachter dat vetplant die ze al twee jaar water geeft van plastic is. Had dit jou ook kunnen overkomen? Zo heel gek is dat toch niet! Je moet er maar vanaf weten! ”

Relevante informatie vooraf

Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van de plastic plant onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.


plastic plant water geven 2a

Waardevolle inleiding 

Planten. Dat zijn dingen wat iedereen in zijn huis heeft staan. Een echte of een neppe, het kan allebei. Wat heb jij in je huis staan?

Een echte plant of een plastic plant? Zo’n nep plant is natuurlijk een perfecte uitkomst voor mensen die nooit thuis zijn of gewoon die niet zo goed voor planten kunnen zorgen.

In dit filmpje is er een vrouw die uitstekend dat te zorgen voor haar plant, totdat ze er na twee jaar achter kwam dat dit niet het geval bleek te zijn.

Wat speelt hier dan precies? Lees gauw verder of kijk het filmpje! plastic plant water geven 1a

Belangrijke inlichting verhaal

Caelie Wilkes ontving twee jaar geleden een heel mooi geschenk. Een vetplant. Caelie was vastbesloten om er goed voor te zorgen!

Al die tijd heeft ze ervoor gezorgd alsof het haar baby was. Genoeg water, genoeg zonlicht, genoeg schaduw.

Dat zijn dingen waar ze perfect voor zorgde. Totdat ze er pas achter kwam dat haar vetplant van plastic was en dus helemaal niet echt!

Dus al die moeite heeft zij voor niets gedaan! Nu kan ze er gelukkig net zo hard om lachen als dat wij dat doen. Zou dit jou kunnen overkomen? plastic plant water geven 3a

Informatie- en Inspiratiebron

De videobeelden van de plastic plant zijn afkomstig van | HTownRush: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bron | bronbron


Maak een sociale impact

Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook met vrienden.

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts