Echtgenoot trekt stekker uit vrouw in coma – Ze fluistert dan drie woorden 😢❤️


Echtgenoot trekt stekker uit vrouw in coma – dan fluistert ze 3 woorden. Het moet verschrikkelijk veel pijn doen om voor je geliefde te beslissen of het einde verhaal is. Maar wanneer deze het dan toch overleefd kun je niets anders doen dan blij zijn. 

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden de vrouw in coma onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt het verhaal bekijken en delen met je vrienden.pijn coma 3

Familie is het belangrijkste bezit wat een mens kan hebben. Wanneer je het moeilijk hebt en even met jezelf in de knoop zit kun je altijd terecht bij je familie om te praten.

Of als je ziek bent en een tijd door moet brengen in een ziekenhuis, is het je familie die langskomt om te vergezellen tijdens je onplezierige verblijf. Aan de andere kant heeft de familie tijdens ziekte van een familielid bijna net zoveel pijn als diegene zelf.

Soms is de toestand van de zieke persoon in zo een slecht stadium dat zij zelf niet meer kunnen beslissen over het vervolg van hun leven en is het aan de familie. Dit leidt af en toe tot een hele moeilijke beslissing over leven en dood. 

Meer over het filmpje: In deze video horen we het bijzondere verhaal van de 45-jarige Lindy, de vrouw mag van een wonder spreken dat ze nog leeft. Een maand voordat de video is gemaakt werd Lindy buiten bewustzijn gevonden door haar zoon Steven.

Hij belde direct naar 911 en de hulpdiensten waren snel ter plaatsen. Toch raakte Lindy in een coma voor 12 dagen. Haar echtgenoot, zoon en dochter kregen het slechte nieuws dat de dokters niets meer voor de vrouw konden betekenen.

pijn coma 2

De respecteerden het besluit dat Lindy hiervoor had gemaakt als donor, en ze haalde de stekker eruit. Wat moet dat veel pijn hebben gedaan. Om goed afscheid te kunnen nemen had ieder lid van het gezin een moment met hun vrouw of moeder, maar het meest bizarre is dat Lindy hun gewoon kon horen.

Toen ze de dokters hoorden praten over het einde, deed ze er alles aan om woorden uit te krijgen, en dat lukte op een gegeven moment ook. Een heel bizar verhaal en zeker als je ziet hoe goed Lindy nu een maand later er weer uitziet.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Facebook: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

pijn coma