Pierce Brosnan hield hand van dochter vast terwijl hij haar zag sterven aan kanker, net als zijn vrouw 😢❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken. Steun Spectrum Magazine op Facebook met een

Pierce Brosnan hield de hand van zijn dochter vast terwijl hij haar zag sterven aan kanker, op dezelfde manier als waarop hij zijn vrouw verloor

Kanker is een rotziekte waar we jammer genoeg veel te maken mee hebben in deze wereld. Je kiest het jammer genoeg niet uit of je het wel of niet krijgt. Je wordt ermee overrompelt en soms gebeurd het je wel meer dan 1 keer. Het leven is oneerlijk en dat blijkt ook zeker uit het volgende verhaal.

Wanneer beide vrouwen in het leven van deze bekende acteur overlijden aan eierstokkanker. 

Pierce Brosnan is de bekende acteur die we allemaal wel kennen, van batman of zelfs van mamma mia. Het is van vele hun lievelingsacteur.

Maar toch heeft deze man het niet altijd makkelijk gehad. Zo is zijn eerste vrouw overleden aan eierstokkanker, maar daar bleef het niet bij.

overleden aan Eierstokkanker

Ook zijn oudste dochter is hieraan overleden. Pierce heeft wat donkere tijden in zijn leven gekend, maar toch zegt hij dat hij altijd halfvol naar het glas kijkt.

Dit is een mooie instelling en meerdere mensen zouden zo moeten kijken naar het leven. Dit bespaart je een hoop verdriet.

Pierce is ondertussen getrouwd met een nieuwe vrouw en heeft daarmee ook twee kinderen gekregen.

Hij is dus nog vader van drie kinderen in totaal. Dat is fijn om te zien en fijn om te horen dat ook hij is doorgegaan met zijn leven.

Het is een tragisch verhaal, maar jammer genoeg waar gebeurt.

Gelukkig heeft Pierce zijn leven weer een beetje kunnen oppakken en is hij verder gegaan. Een nieuw gezinnetje en mooie herinneringen.

Herinneringen blijven voor altijd, dus vooral daar kan aan gedacht worden in de moeilijke tijden!

Deel deze emotionele beelden op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts