Johnny Carson vraagt ​​publiek of iemand piano speelt en één man loopt podium op en verbluft publiek 😄💖


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

“Johnny Carson vraagt ​​het publiek of iemand piano speelt en één man loopt podium op en verbluft publiek” – (leestijd – 1 minuutje)

Een muziekinstrument kunnen bespelen, is een ware kunst. Dit is iets wat veel tijd kost en waar veel oefening aan vooraf gaat.

Mocht je dit dan ook kunnen, dan loop je wel een puntje voor. Veel mensen kunnen dit niet, maar onderschatten ook de kunst van muziek kunnen spelen.

Wanneer je iemand dan ook random vraagt in een publiek of iemand kan piano spelen, dan is de kans klein dat iemand het kan. 

Johnny Carson presenteerde vroeger “the tonight show”. Hierin kwamen verschillende gasten en dan spraken zij over bepaalde onderwerpen.

Op een avond had Johnny de vraag of iemand uit het publiek piano kon spelen. En dat bleek zo te zijn.

De jongeman werd uitgenodigd op het podium om daar een stukje te spelen. De jongen rent naar beneden in zijn blauwe shirt en springt het podium op.

Hij neemt plaats achter de piano en begint direct te spelen. Tot het grote plezier van zowel Johnny als het publiek. 

Een klassiek geluid komt er uit de piano. De jongeman zit zeker een goede twee min achter de piano. Hij lijkt er helemaal in op te gaan.

Naderhand krijgt de jongen een daverend applaus en neemt hij plaats naast Johnny op de stoel.

Hier zal hij enkele vragen beantwoorden die Johnny hem zal stellen. Ook zullen ze het even hebben over zijn speelkunsten.

Voor veel mensen zal het vanzelfsprekend klinken dat iemand kan piano spelen. Maar we vergeten met z’n allen hoeveel oefening dit wel niet nodig heeft. 

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts