Man verrast menigte nadat ze om hem lachen als hij piano speelt


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Piano spelen is niet voor iedereen weggelegd. Het is een muziekinstrument, waarvoor je heel lang de tijd nodig hebt en veel voor moet oefenen, wil je echt goed worden.

De man in de volgende video heeft overduidelijk veel geoefend. Hoewel het publiek in eerst instantie niet onder de indruk lijkt, blaast hij ze even later omver. 

piano-spelen-2

Deze man lijkt mee te doen aan een talentenjacht. Wanneer zijn naam wordt omgeroepen, komt hij het podium oplopen. Zelfverzekerd komt hij het podium oplopen, pakt een stoeltje en neemt plaats achter de piano.

Hoewel hij eerst wat makkelijks lijkt te spelen, lijkt het publiek niet erg onder de indruk. Hij maakt ze zelfs aan het lachen. Maar dan brengt hij een tempo in het stuk en staat het publiek nogal versteld.

Wij weten haast wel zeker dat zowat niemand de man kan bijbenen met dit tempo, wat jeetje zeg wat is dit snel! 

Naast de snelheid, klinkt het ook nog is onwijs goed. Hij krijgt het hele publiek er stil mee. En dat alleen maar door piano te spelen. Hij maakt er ook wel een hele show van.

piano-spelen

Hij gaat zo op in zijn spel, gaat er bij zitten, maar vliegt zo wat van zijn stoel af. Zo erg gaat die er in op. Als toeschouwer zijnde is dat juist alleen maar mooi om te zien en hierdoor geniet je nog extra van het optreden ook.

Zodra de man klaar is krijgt hij een daverend applaus. Iedereen staat op en klapt door tot de man van het podium verdwijnt. En dat is zeker welverdiend! 

Bekijk de beelden hieronder en deel het na afloop op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts