Tiener is het pesten om haar uiterlijk spuugzat en verliest 65 kilo zodat ze in galajurk past 😍❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Pesten is natuurlijk iets wat we niet moeten toelaten. Maar soms kan dit gedrag je ook omzetten om iets beter te doen voor jezelf.

Maar ook al is dit het geval, pesten mogen we natuurlijk nooit toestaan met elkaar. Dit is iets wat moet verdwijnen en samen kunnen wij daar voor zorgen.

tiener-valt-veel-af

Het is heel simpel: “Heb je iemand iets te zeggen?” Doe dit dan op een nette manier, of hou het voor je.

Ga niet mensen afkraken om jezelf beter te laten voelen. Josie uit de volgende video heeft iets positiefs met het pestgedrag weten te doen. 

Josie heeft in minder dan 12 maanden 60 KG verloren. Zij werd namelijk gepest met haar gewicht. Josie had inderdaad last van overgewicht en hoewel dit niet gezond is en niet goed voor haar, is het geen reden om iemand hiermee te pesten. Je mag zijn wie je wil zijn.

tiener-valt-veel-af-1

Josie is pas 17 jaar oud en had al een aantal keren geprobeerd af te vallen met het volgen van verschillende diëten. Dit heeft helaas niet geholpen. Toen was het toch op een gegeven moment voor haar genoeg en besloot zij met een sterke mindset haar levensstijl te veranderen en dit heeft ze aan de resultaten te zien ook zeker met succes gedaan!

tiener-valt-veel-af-2

Dit heeft ervoor gezorgd dat zij veel is afgevallen. Wel 60 KG in maar 12 maanden, dat is onwijs veel.

Ze lijkt een compleet ander persoon. Maar bij beide uiterlijken is ze natuurlijk mooi. Ze moet doen waar zij zich goed bij voelt. Gezond eten en veel sporten, dat is waar ze nu van houdt.

Dan moet ze zich daar lekker mee bezig houden.

tiener-valt-veel-af-3

De pesters heeft ze nu een poepie laten ruiken. Maar mensen let op wat je tegen een ander zegt. Het kan onwijs kwetsend zijn, dus houd daar een beetje rekening mee alsjeblieft. Je weet nooit wat een ander doormaakt en je weet nooit hoe een ander zich voelt bij jouw mening of jouw kritiek.

Vond je haar transformatie ook inspirerend? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts