Hartverscheurend: Radeloze vader deelt beelden van 11-jarige dochter die gepest wordt 😢💔


Hartverscheurend: Deze radeloze vader deelt de beelden van zijn 11-jarige dochter die gepest wordt. Het pesten van dit meisje gaat zo ver dat ze gewoon niet meer naar school durft. Ook de school lijkt er helemaal niets aan te doen. Verschrikkelijk!

Wil jij de videobeelden waarin het pesten zichtbaar is gelijk zien? Wij hebben het voor je onderaan dit artikel geplaatst.pesten kinderen school 3

Pesten is iets wat vooral op veel scholen heel erg veel gebeurd. Kinderen die vaak net iets anders zijn dan de rest zijn het mikpunt van pesterijen. Ondanks dat docenten en ook ouders er vaak alles aan willen doen om het pesten tegen te gaan, lijkt het iets te zijn wat maar niet ophoudt.

Toch is het soms ook zo dat docenten helemaal geen zin hebben om zich hiermee bezig te houden en het allemaal dus maar laten gaan.

Meer over het verhaal van Lee and Natalie Davies: Dit meisje van slechts elf jaar oud barst thuis in tranen uit wanneer haar ouders aan haar vragen wat er aan de hand is. Ze wordt op school namelijk heel erg gepest door de andere kinderen en ze durft dan ook absoluut niet meer naar school toe. Wij hebben het erg met haar te doen en dit moet stoppen.

pesten kinderen school 2

Ook de school lijkt helemaal niets tegen het pesten te willen doen en dit is misschien nog wel het meest schokkende. Deze video zal misschien wel wat teweeg gebracht hebben, waardoor dit meisje inmiddels misschien wel weer naar school durft. We hopen het voor haar! Wil je ons helpen door deze beelden verder te delen op Facebook of te pinnen op Pinterest? De videobeelden zijn afkomstig van: Lee and Natalie Davies: bron | Afbeeldingen: bron | bron

Meer van Relatie Spectrum:
Video 1 | Video 2 | Video 3

[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

pesten kinderen school