Ouders doden 7-jarige zoon: ‘Doktoren vinden een briefje in zijn hand’ 😢💔


Ouders doden 7-jarige zoon: Dan vinden doktoren een briefje in zijn hand. Niet alleen op school pesten kinderen de jongen, maar ook thuis wordt hij gepest door zijn ouders. Een uitzichtloze situatie met een slecht einde! 

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van dit 7-jarige jongetje met zijn briefje onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’

pesten 1

Pesten is een van de laagste dingen die je als mens kan doen. Vaak zijn de mensen die andere pesten erg onzeker en doen ze het rare gedrag puur uit onzekerheid vertonen.

De mensen die gepest worden kunnen er zelf 9 van de 10 keer niks aan doen en vaak gaat het alleen maar om het feit dat ze er anders uitzien of anders gekleed zijn.

Mensen die als kind gepest zijn hebben daar vaak hun hele leven nog last van en bij sommige heeft het een hele erge invloed op het dagelijks leven. 

Meer over het filmpje/brief: In deze video wordt er een fictief verhaal verteld over een 7-jarig jongetje dat wordt gepest. Op school pestten ze hem door hem onderuit te trappen in de sneeuw en hem verder te mishandelen.

pesten 3

Als hij thuiskomt krijgt hij op zijn falie, omdat zijn kleren helemaal nat en vies zijn. Iedere dag wenste hij dat hij zijn ouders niet teleurstelde, ondanks dat zij hem alleen maar pijn deden.

 

Het pesten stopte niet en toen het jongetje thuiskwam met een slechte cijferlijst sloeg zijn vader hem zo hard dat hij in het ziekenhuis belandde. Maar toen hij in het ziekenhuis lag kwam geen van zijn ouders langs en lieten ze hem helemaal alleen achter.

pesten 2

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: HOurTime: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

LEES HIERONDER DE HELE BRIEF
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

pesten 3