Pastoor offert zijn eigen leven op door man weg te duwen van aankomende vrachtwagen


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Offers moeten nou eenmaal gemaakt worden in het leven. Meestal maak je een offer voor iemand die je kent of iemand waarvan je houdt. Maar soms heb je niet door dat je een offer maakt en wordt dat later pas zo beschouwd.

Dat gebeurde ook in deze video toen Paul zijn eigen leven offerde door een man in nood te helpen. Het is niet een offer dat gewenst was, maar zijn onbaatzuchtige daad zullen wij nooit vergeten.

Pastoor offert zijn eigen leven op

Paul was een liefdevolle getrouwde man en vader van vier kinderen. Hij was pastoor en had alles voor zijn medemens over. Oplettend was hij zeker en waar hij kon helpen zou hij dat altijd doen. Paul was aan de zijkant van de weg gaan staan omdat hij zag dat er een ongeluk was gebeurd.

Een andere bestuurder deed dit ook en wilde net als Paul helpen. Op dat moment zag Paul een vrachtwagen aankomen die de andere bestuurder niet meer kon ontwijken. Hij aarzelde geen moment, duwde de man weg en werd zelf geraakt door de vrachtwagen…

pastoor-offert-zijn-eigen-leven-op-2

Als dit geen offer is… Uit deze daad blijkt dat Paul echt een goed persoon was. Hij wilde niet 1 maar twee personen helpen. Helaas is dat voor hem en zijn familie niet goed uitgepakt. Maar Paul kan altijd als een held worden herinnerd en dat doen wij ook.

Er zijn niet veel mensen op deze aarde die zoveel aan een ander denken zoals deze man heeft gedaan. Het zal een enorme shock moeten zijn geweest voor de familie en alle naasten. Wij hopen dat Paul altijd in ere zal worden herdacht en wij wensen zijn familie alle sterkte toe!

Deel dit bericht uit liefde, zodat deze pastoor niet vergeten wordt!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts