Vijf broertjes ontmoeten hun pasgeboren zusje – maanden nadat ze erover hadden gedroomd


Deze vijf broers hadden allemaal een hele grote wens en dat was: een zusje. Hun moeder en vader hadden aangekondigd dat ze weer in verwachting waren van een baby en daarom was de ‘gender reveal’ ontzettend spannend.


pasgeboren-zusje

De 7-jarige Kel, 10-jarige Ted, 3-jarige Troy en 11-jarige tweeling Rogan en Ross wonen samen met hun vader, Kimball en moeder, Aubrey in Utah in de Verenigde Staten. De 5 broers hadden een hele grote wens en dat was het krijgen van een zusje.

In het begin van de video zien we de jongens samen met hun vader een beker met gekleurd poeder vasthouden. Wanneer ze het poeder in de lucht gooien, zien ze dat het roze is en dat betekent dat ze eindelijk een zusje krijgen. Ze zijn allemaal helemaal door het dolle heen en springen alle kanten op van vreugde. Alleen de 3-jarige Troy lijkt het niet heel goed te begrijpen.  pasgeboren-zusje-3

In het volgende gedeelte van de video zien we de eerste ontmoeting van de broers met hun kleine zusje. Na al die tijd hopen en wachten was dan eindelijk het moment aangebroken dat ze hun zusje gingen ontmoeten. Terwijl hun moeder in bed ligt met hun zusje komen de jongens een voor een binnen gelopen.

De blik in de ogen van de jongens zegt alles, ze vinden het helemaal geweldig, maar toch ook een beetje eng. De nieuwsgierige kopjes zijn hilarisch en wij weten nu al dat deze broers er alles aan gaan doen om hun zusje een prettig leven te geven.  pasgeboren-zusje-2

De ouders hebben nu ook eindelijk een meisje en het zou kunnen dat ze het nu genoeg vinden qua aantal kinderen. We zijn benieuwd of we binnenkort nog een nieuw filmpje krijgen te zien van een tweede dochter of zesde zoon.

Vond je dit ook zo’n mooie ontmoeting? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts