Moederhond komt de kamer in om haar pasgeboren puppy te introduceren aan het baasje


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele filmpje dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Deze schattige pug is net bevallen van een puppy. Deze lieve moederhond is zo onwijs trots en beschermend dat ze haar lieve beestje niet alleen laat.

Hun baasje is lekker aan het chillen op bed totdat ze iemand hoort aankomen lopen. Het is de moederhond met haar pasgeboren puppy.

Ze springen samen op bed en komen lekker knuffelen met hun baasje. De moeder laat de pup pa los uit haar bek zodra ze veilig op bed liggen. Het beestje is zo onwijs schattig!

Dit filmpje gaat al helemaal viraal op het platform Tiktok. Dat snappen we wel, de beelden wil je ook gewoon zien.


pasgeboren puppy 2En na het zien van deze video, wil je waarschijnlijk ook zo’n lieve pug aanschaffen. Dit beestje is wit met zwart gevlekt en waarschijnlijk heb je nog veel meer varianten.

Het moederinstinct ontbreekt ook zeker niet aan het beestje. Ze zorgt zo onwijs goed voor haar pasgeboren puppy en is zo beschermend en zorgzaam.

Hopelijk zal dit voor altijd zo blijven en zullen zij opgroeien met een goede band!

Vond je deze beelden ook zo mooi om te zien? Deel het dan op Facebook/Whatsapp met vrienden en familie!

@morasassano3

Esta re loquita #foryou #fyp

♬ sonido original – morasassano3

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts