Opa ziet pasgeboren baby, komt er onmiddellijk achter dat hij voor de gek is gehouden 😳😳


Opa ziet pasgeboren baby, komt er onmiddellijk achter dat hij voor de gek is gehouden. Deze opa komt erachter dat hij in plaats van een kleindochter, een kleinzoon krijgt. Het lijkt wel of geen enkel ander nieuws hem blijer had kunnen maken.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van opa en de pasgeboren baby onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de prachtige beelden bekijken en natuurlijk even delen met je vrienden.

pasgeboren baby ontmoeting 1

Wanneer je een baby verwacht dan heb je vaak toch wel een voorkeur betreffende het geslacht. Mannen willen vaak een jongetje en de vrouwen willen vaak toch wel een meisje.

Het is natuurlijk ook zo dat een pasgeboren baby niets fout kan doen en het maakt dan vaak ook eigenlijk helemaal niet uit wat het geslacht van het kind blijkt te zijn.

Een goede vader of moeder houdt namelijk net zoveel van zijn kind of haar kind, ongeacht het geslacht.

Meer over het filmpje: In deze video is te zien dat een vrouw, die net bevallen is, in een ziekenhuisbed ligt. Ze heeft bezoek van haar vader, want die wilt maar wat graag de pasgeboren baby.

pasgeboren baby ontmoeting 3

De ouders van de baby hebben hem al die tijd verteld dat hij opa zou gaan worden van een kleindochter. HIer heeft hij er echter al een aantal van en hij wilde dan dus ook graag een keer een kleinzoon.

Zijn reactie is dan ook onbetaalbaar wanneer hij merkt al die tijd voor de gek gehouden te zijn en dat hij dus toch eindelijk zijn kleinzoon heeft!

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Caters Clips: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

pasgeboren baby ontmoeting 2