Pasgeboren baby positief getest op coronavirus slechts enkele minuten na geboorte 😢❤️


De moeder en de pasgeboren baby zijn voor behandeling in aparte ziekenhuizen gehouden. Er is echter geen bevestigde studie die suggereert dat de ziekte van moeder op kind in de baarmoeder kan worden overgedragen.

 

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening.

pasgeboren baby 3a

De pasgeboren baby werd in Engeland positief getest op het coronavirus en wordt vanaf nu beschouwd als de jongste patiënt ooit van de ziekte in het land. Het is heel erg voor de moeder en familie dat de twee nu in verschillende ziekenhuizen liggen.

De moeder had dagen voor de geboorte longontsteking opgelopen en werd naar een ziekenhuis in Noord-Londen gebracht, meldt The Guardian.

pasgeboren baby 2a

Vervolgens werd bevestigd dat ze coronavirus had. Dit was dagen nadat ze was bevallen in het North Middlesex-ziekenhuis in Enfield, met resultaten die na de bevalling doorkwamen.

pasgeboren baby 1a

Artsen voerden testen uit op de baby vlak nadat het kind was geboren. Uit de resultaten bleek dat de baby positief was getest met Covid-19.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: CNN: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback en willen graag weten wat je van dit filmpje vindt. Laat van je horen in de reacties op Facebook.

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

pasgeboren baby 3a