Pasgeboren baby van overleden vader ontmoet soldaten ‘broeders’ en wordt geëerd 😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

De man werd uitgezonden naar Afghanistan terwijl zijn vrouw zwanger was, helaas heeft de man zijn kind nooit kunnen ontmoeten. 

Soldaten verdienen zoveel respect dat het eigenlijk niet normaal is. Soldaten geven hun vredige leven in hun vaderland op, om de vrede te kunnen bieden aan mensen in landen waar het politiek erg instabiel is en vaak oorlogen zijn.

Sommige soldaten laten hun vrouw en kinderen thuis achter en dat moet verschrikkelijk zijn. Iedere dag in gevaar zijn en je dierbare niet kunnen zien.

Verschrikkelijke verhalen zijn niet te vermijden en het gebeurd soms dat een pasgeboren baby van een overleden soldaat haar of zijn vader nooit kan zien.

Tip: Bekijk het prachtige filmpje onderaan.

Pasgeboren baby van overleden soldaat 3

In deze video zien we de prachtige, maar toch ook erg ontroerende beelden van een pasgeboren baby van een overleden soldaat. De soldaat werd uitgezonden naar Afghanistan toen zijn vrouw net zwanger was van hun kindje.

Helaas kwam de soldaat tijdens zijn diensttijd te overlijden. Op de dag van de bevalling keerden de ‘legerbroeders’ van de soldaat terug naar huis.

De moeder van de weduwe leek het daarom een prachtig idee om een fotoshoot te organiseren, waar de soldaten poseren met het pasgeboren kind. Wat een fantastisch idee!

Vond jij deze ontmoeting ook erg emotioneel, maar toch ook weer mooi? Deel het dan op Facebook of Whatsapp.

[adinserter block=”5″][scriptless]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts