Susan Boyle opent deuren om camera’s rondleiding te geven door pas verbouwde huis


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

Susan Boyle deed ongeveer 10 jaar geleden mee aan Britain’s Got Talent. Door haar aparte uiterlijk en geweldige stem werd ze een geweldige internetsensatie.

Inmiddels is ze een vast gezicht in de muziekindustrie en heeft ze in die tijd miljoenen euro’s verdiend. 

Ondanks haar recordverkopen en alle uitverkochte shows woont de vrouw uit West Lothian nog steeds in haar raadhuis dat al bijna 60 jaar haar thuis noemt.pas-verbouwde-huis-2

De 58-jarige zangeres deed in 2009 mee aan Britain’s Got Talent en ze werd tweede achter de dansgroep Diversity. Sindsdien heeft ze flink aan de weg lopen timmeren en wordt er aangenomen dat ze naar schatting ongeveer 22 miljoen pond heeft verdiend.

Zoals we allemaal kunnen zien is ze flink bescheiden gebleven. 

Susan vertelt dat ze is opgegroeid in het huis en dat het daarom zoveel herinneringen voor haar bevat.

Ze vindt de herinneringen aan haar huis en aan haar opvoeding belangrijker dan een mega huis. Dat is een van de redenen dat ze er nog steeds woont. 

pas-verbouwde-huis

Tijdens de rondleiding kom je erachter wat voor een leuke vrouw Susan Boyle is. Ze laat alles in het huis met veel trots zien en praat fantastisch over haar beide ouders.

Als mensen van de ene op de andere dag bakken met geld gaan verdienen, veranderen ze vaak heel erg. Bij Susan is dit absoluut niet het geval en je merkt aan alles dat ze nog met beide benen op de grond staat.

Susan heeft wel een paar cosmetische ingrepen gehad in de tijd tussen nu en haar auditie, want je herkent haar bijna niet meer terug. Wij denken dat Susan nooit meer weggaat uit dit huis, maar misschien krijgt ze ooit wel zin om in een mansion te gaan wonen. 

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts