Talentvolle broers smelt harten met panfluit vertolking van ‘Hallelujah’ ️😍❤️


[irp] Voordat je verder gaat: Hierboven hebben wij voor geïnteresseerden een gerelateerd filmpje bijgevoegd.
Mocht u toch gelijk het originele beeldbewijs willen zien, scroll dan eventjes naar beneden.

In deze hectische tijden met het coronavirus is niets zo lekker dan heerlijk ontspannen. Er is geen betere manier om te ontspannen dan te luisteren naar muziek. Nu kun je kiezen om te luisteren naar Hardstyle, maar deze muziek helpt je om helemaal zen te worden. 

Wuauquikuna is een soort band die bestaat uit de broer Luis en Fabian Salazar uit Ecuador. Samen hebben ze meer dan 20 jaar lang door Europa heen gereisd en daar in bijna alle landen opgetreden. Ze delen beide een passie voor folklore muziek en kunnen spelen op heel veel verschillende soorten panfluiten en normale fluiten. Voor de fluiten kenners onder ons spelen ze in het bijzonder op de quenacho, dizi, zampoña en de rondador. 

De broers proberen hun muziek tot leven te laten komen met instrumenten die voornamelijk uit Zuid- en Noord-Amerika komen. panfluit vertolking van 'Hallelujah'

De broers hebben meerdere covers van populaire nummers gemaakt, maar er is een bepaalde cover die de favoriet is bij de fans, namelijk de cover van het nummer ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen. 

In de video worden Luis en Fabian omringd door een adembenemend uitzicht terwijl ze het prachtige lied vertolken op de panfluit. Elke perfecte toon straalt rust en ontspanning uit en zorgt ervoor dat je wilt stoppen met hetgeen wat je aan het doen bent, de ogen sluiten en genieten van de diepte van de geluiden. 

Op het internet wordt de muziek van de broers massaal gedeeld en iedereen zegt hetzelfde. Deze twee broers hebben een bepaalde gave om muziek te maken die ervoor zorgt dat het hele lichaam in totale ontspanning komt. Je kan er eigenlijk geen genoeg van krijgen.

Vind je ook dat deze broers zoveel talent hebben? Deel het dan op Facebook/Whatsapp!

[adinserter block=”5″]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts