Verzorgster zet camera neer en achterhaalt hoe paard dagelijks ontsnapt uit stal 😲🤔


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Haar paard bleef verdwijnen, dus zette ze een camera neer om te achterhalen waarheen. Dit paard weet als geen andere waar al het eten te vinden is en er is geen deur die haar kan stoppen. [adinserter block=”14″]

Tip van ons Spectrum Team:
‘Wij hebben de videobeelden van dit paardje en de vrouw onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.
Wij waarderen jouw feedback. Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook gratis met een

 

paard bleef verdwijnen 3

Waardevolle inhoud:
Wanneer je een paard voor jezelf wilt kopen dan zul je met flink wat geld op de proppen moeten komen. De aanschaf van het beest is natuurlijk al vrij prijzig, maar ook voor het onderkomen van het beest zul je flink moeten betalen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de kosten te delen, omdat het verzorgen van een paard dan ineens wel binnen handbereik komt. Ook scheelt het dat je dan niet iedere dag naar de stallen hoeft om het dier te verzorgen.

paard bleef verdwijnen 2

Informatie over het verhaal:
In deze video is te zien dat paarden heel erg slimme beesten kunnen zijn en ook altijd op zoek zullen zijn naar eten. Mariska is een paard die haarzelf geleerd heeft hoe ze deuren open kan maken. Dit heeft als resultaat tot zij zodra ze in haar stal gezet wordt, direct de deur opent en op zoek gaat naar eten. De verzorgers van dit paard moeten dan dus ook maar wat sloten op de deuren gaan zetten, want anders zijn ze zo meteen hun paard kwijt. Daar zit natuurlijk helemaal niemand op te wachten.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of WhatsApp of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: MistySandy: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM