90-jarige vrouw overlijdt aan coronavirus nadat ze vraagt beademingsapparaat aan jongere patiënten te geven 😢❤️


90-jarige vrouw overlijdt aan coronavirus nadat ze vraagt beademingsapparaat aan jongere patiënten te geven. De vrouw zei dat ze het apparaat niet bezet wilde houden en dat ze liever had dat het aan een jongere patiënt werd gegeven. Een paar uur later kwam ze te overlijden. [adinserter block=”14″]

Voordat je verder leest:
Steun onze organisatie op Facebook met een

Wij hebben de videobeelden van deze 90-jarige vrouw die overlijdt aan coronavirus onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken. overlijden coronavirus 3

Waardevolle inleiding:
In deze tijden van het coronavirus komen er superveel mensen te overlijden. De ziekenhuizen hebben natuurlijk maar beperkte plaatsen en dat zorgt ervoor dat ze tegen sommige mensen ‘nee’ moeten zeggen. In onder andere Italië was dit het geval. Door de grote hoeveelheid besmettingen konden ziekenhuizen het niet meer aan en moesten ze besmette oude mensen afwijzen. Omdat het leven van een jong iemand belangrijker was. In dit inspirerende verhaal geeft een bejaarden vrouw dit zelf aan. 

overlijden coronavirus 2

Belangrijke inlichting verhaal:
Een oudere vrouw in België is komen te overlijden nadat ze haar beademingsapparaat aan een jongere patiënt had gegeven. De naam van de 90-jarige vrouw is Suzanne Hoylaerts, ze komt uit Bikkom. Suzanne zei tegen de arts: “Ik wil de kunstmatige beademing niet gebruiken, bewaar het maar voor een jongere patiënt. Ik heb al een heel mooi leven gehad”. Het is een bijzonder mooi gebaar, maar betekende al snel het einde van haar leven. Suzanne werd op 20 maart naar het ziekenhuis gebracht en kwam 22 maart te overlijden. Ze is gestorven als een ware heldin.

Informatie- en Inspiratiebron:
De videobeelden zijn afkomstig van: News: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wat vond je van dit filmpje?
Laat na afloop van je horen in de reacties op Facebook en
deel de beelden op WhatsApp of Facebook. 

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[scriptless][socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts