Papa van meisje stierf in 2013 – 4 jaar later staat een onbekende bij zijn graf 😳😳


Papa van meisje stierf in 2013. 4 jaar later staat een mysterieuze onbekende bij zijn graf. De vader van dit meisje was politieagent en is tijdens zijn werk helaas komen te overlijden. Gelukkig staat deze prachtige meid er nu niet alleen voor!

Belangrijke tip: Voordat je verder leest – Wij hebben de videobeelden van deze mysterieuze onbekende onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken.

overlijden 1

Wanneer je bij de politie werkt dan neem je bewust het risico om in gevaarlijke situaties te belanden. Wij vinden dan dus ook dat er wel wat meer respect getoond mag worden voor deze mensen.

Zij nemen namelijk iedere dag het risico om zelf te komen te overlijde om het leven van andere mensen niet in gevaar te laten komen.

Toch hebben veel mensen een bepaalde afgunst tegen de politie en wij vinden dit eigenlijk de omgekeerde wereld. Heb daarom vooral wat meer respect voor de politie en laat zo nu en dan gewoon eens zien dat je blij met ze bent.

Meer over het filmpje: In deze video zie je Kelsey samen met haar date naar het graf van haar vader gaan. Haar vader is zo’n vier jaar geleden komen te overlijden tijdens zijn werk voor de politie.

overlijden 2

Dat zijn collega’s hem en zijn familie nog niet vergeten zijn, wordt wel duidelijk wanneer Kelsey bij het graf van haar vader aan komt.

Het volledige politiekorps staat de twee daar namelijk op te wachten om ze vervolgens naar het feest te kunnen begeleiden. Dit doen ze om de man te eren die zijn leven voor de veiligheid van andere mensen gegeven heeft. Zijn overlijden zal bij deze agenten nooit vergeten worden.

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: Inside Edition: bron | Afbeeldingen: bronbron


💡 Meer van Relatie Spectrum 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

overlijden 3