25-jarige met hersenkanker overlijdt – Enkele minuten later ook zijn geliefde hond 😭❤️


Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Veel plezier met kijken.

Overlijden aan hersenkanker: “25-jarige met hersenkanker overlijdt – Enkele minuten later ook zijn geliefde hond” – (leestijd – 1 minuutje)

Honden zijn de beste vrienden van de mens en dat is niet zonder reden. De dieren zijn erg zachtaardig en super loyaal, neem je een hond in huis dan heb je een maatje voor het leven. 

Niet iedereen heeft het geluk om gezond te zijn. Sommige mensen krijgen op jonge leeftijd al te maken met vervelende ziektes, waardoor ze eigenlijk nooit hebben kunnen genieten van het leven.  overlijden-aan-hersenkanker-2

Stuart Hutchinson werd op 17-jarige leeftijd gediagnosticeerd met hersenkanker.

8 jaar lang is hij ziek geweest en in juni kreeg hij het verschrikkelijke nieuws te horen dat de kanker was verspreid naar het grootste gedeelte van zijn hersenen en naar zijn botten en bekken.

Dit hield in dat hij niet lang meer te leven had en daarom namen ze als familie het besluit om Stuart te laten verblijven in het ouderlijke huis, zodat hij de laatste periode van zijn leven kon doorbrengen met de mensen waar hij het meest van hield. 

overlijden-aan-hersenkanker

Stuart is heeft meerdere behandelingen ondergaan om de verspreiding van de ziekte tegen te gaan, maar dit was allemaal zonder succes.

Gedurende de tijd dat Stuart in het huis bij zijn moeder woonde, was zijn vriendin Danielle er ook.

Op de dag dat Stuart kwam te overlijden ging de vader van Danielle naar hun eigen huis, om een bril op te halen voor haar.

Toen hij daar aankwam zag hij dat de hond van Danielle en Stuart, Nero, erg ziek was en nauwelijks meer bewoog.

Hij nam het dier meteen mee naar de dierenarts. De dierenarts ontdekte dat er een breuk in de ruggengraat van Nero zat en niet lang daarna kwam de Franse Bulldog te overlijden. 

Voor de familie was het verschrikkelijk. De dood van Stuart zat er al een lange tijd aan te komen, maar je kan je er als familie nooit op voorbereiden als het moment daadwerkelijk daar is.

Dit in combinatie met de dood van Nero maakte het verdriet alleen maar groter en Danielle was vanaf dat moment ineens helemaal alleen over. Gelukkig kan ze bouwen op de familie van haar en van Stuart en zij slepen haar er zeker weten doorheen.

Bron Autoriteit: Bron I | Bron II | Bron III

Beeld Autoriteit: Watchjojo Animals

Laat Je Verrassen:  Video I | Video II | Video III

Het originele beeldbewijs hebben wij hieronder bijgevoegd. Deel het na afloop met vrienden en familie op Facebook/Whatsapp.

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts