Acteur verrast 1000 kinderen van overleden soldaten met de vakantie van hun leven 😢❤️


[irp] Attentie: Hierboven hebben wij een extra gerelateerd filmpje bijgevoegd. Onderaan de pagina staat het originele beeldbewijs dat bij dit artikel hoort. Dus eventjes naar beneden scrollen.

Acteur verrast 1000 kinderen van overleden soldaten met de vakantie van hun leven. Deze kinderen worden eindelijk eens in het zonnetje gezet. Dat hebben ze ook meer dan verdiend na alles wat hun ouders gedaan hebben.

 

Tip van onze Spectrum Team: ‘Wij hebben de videobeelden van deze acteur die 1000 kinderen verrast van overleden soldaten onderaan onderaan dit artikel geplaatst. Even scrollen en je kunt de beelden bekijken en delen met je vrienden. Graag horen wij ook jouw mening na afloop.’ 

Soldaten overlijden en acteur verrast hen overlijden

Wanneer een soldaat komt te overlijden dan is dit niet alleen een harde klap voor zijn collega’s, want het is vooral het thuisfront dat hard getroffen wordt.

Wanneer een dierbaar persoon het leger ingaat dan weet je dat de kans dat je die persoon niet meer terugziet aanwezig is.

De kans is natuurlijk zeker niet groot, maar is altijd wel aanwezig. Toch doe je er goed aan om hier niet continu mee bezig te zijn, want dan maak je jezelf alleen maar gek. Dat moet namelijk ook niet de bedoeling zijn.

Meer over het verhaal: In deze video is te zien dat zo’n duizend kinderen verrast worden met een trip naar het geweldige attractiepark ‘Disneyland’.

Soldaten overlijden en acteur verrast hen overlijden

Deze kinderen worden natuurlijk niet zomaar in het zonnetje gezet. De kinderen hebben namelijk met elkaar gemeen dat één van hun ouders is te komen overlijden door zijn of haar werkzaamheden in het leger.

Hun ouders hebben hun leven gegeven voor de vrede op aarde en het mag dan ook niet de bedoeling zijn dat hun kinderen hieronder moeten lijden.

Helaas lijkt dit wel te gebeuren, maar men probeert dat door het organiseren van deze dag toch wat tegen te gaan en daar hebben wij erg veel respect voor.

Soldaten overlijden en acteur verrast hen overlijden

Deel deze beelden dan met jouw vrienden en familie op Facebook of Pin het op Pinterest. De videobeelden zijn afkomstig van: GarySiniseFoundation: bron | Afbeeldingen Autoriteit: bronbron

Wij waarderen jouw feedback. Laat van je horen in de reacties op Facebook en steun ons ook met een

[adinserter block=”6″]

💡 Meer van Spectrum Magazine 💡
Video 1 | Video 2 | Video 3
[socialrocket]

Spectrum Redactie

De redactie van Relatie Spectrum bestaat uit een team van 5 gepassioneerde bloggers en 2 creatievelingen die dagelijks de meest spraakmakende foto's ontwerpen die het delen waard zijn.

Recent Posts

© 2024 Copyright SPECTRUM
soldaten overlijden en acteur verrast hen 4